Hoe het begon

Heel wat jaartjes geleden .. het begon allemaal met een website. Een website maken was niet zo moeilijk. Alleen het probleem was, dat hij nergens te vinden was. Ja hij was wel ergens te vinden .. ergens op plek 100.

Hmm .. dit moet toch anders kunnen.

En zo begon ik met experimenteren. De ranking deed niets en toen weer wel. Met dezelfde snelheid als hij omhoog ging, schoot wij weer naar beneden. Dagen en nachten was ik bezig om het goed te krijgen. Tjonge, wat een gepiel zeg.

En vaak was het resultaat niet eens snel te zien. Dus je moest een paar dagen wachten tot Google de site opnieuw had geïndexeerd om vervolgens te kijken waar de site nu weer stond. In de tussentijd las ik alles wat los en vast zat over SEO en online marketing. Althans, wat er toen bekend was.

Maar toen .. de site begon zich te stabiliseren. Hij klom langzaam omhoog. In de rankings van Google. Woow .. niet te geloven. Zou ik eindelijk het ei van Columbus hebben gevonden?

En zo gingen dagen en nachten voorbij. Het ging steeds beter. Ik begon het online spelletje steeds beter te begrijpen.

En zo deed ik diverse opleidingen. Amerikaanse opleidingen, Nederlandse opleidingen, Belgische opleidingen etc ..

Tegelijkertijd bleef ik mezelf verbeteren. Tot op de dag van vandaag zijn we uitgegroeid tot een digital web agency.